AAtieto.info

Jumalan erityinen vastaus pelkoon: Älä pelkää.

Luota Jumalaan ja usko, mitä Hän sanoo!

 

1. Moos. 15:1 Näiden tapahtumien jälkeen Jehovan sana tuli Abramille näyssä, ja se kuului: ”Älä pelkää, Abram. Minä olen sinun kilpesi. Sinun palkkasi tulee olemaan hyvin suuri.”

 

1. Moos. 26:24 Niin Jehova näyttäytyi hänelle sinä yönä ja sanoi: ”Minä olen isäsi Abrahamin Jumala. Älä pelkää, sillä minä olen sinun kanssasi ja olen siunaava sinua ja lisäävä siemenesi palvelijani Abrahamin takia.”

 

1. Moos. 46:3 Ja hän sanoi lisäksi: ”Minä olen tosi Jumala, isäsi Jumala. Älä pelkää mennä Egyptiin, sillä minä teen sinusta siellä suuren kansakunnan.

 

Joos. 8:1 Sitten Jehova sanoi Joosualle: ”Älä pelkää äläkä kauhistu.+ Ota mukaasi kaikki sotaväki ja nouse, mene Aihin. Katso, minä olen antanut sinun käsiisi Ain kuninkaan ja hänen kansansa ja kaupunkinsa ja maansa.

 

Tuom. 6:23 Mutta Jehova sanoi hänelle: ”Rauha sinulle. Älä pelkää. Et sinä kuole.”

 

Jes. 41:13 Sillä minä, Jehova, sinun Jumalasi, tartun oikeaan käteesi, minä, joka sanon sinulle: ’Älä pelkää. Minä olen auttava sinua.’

 

Jes. 41:14 Älä pelkää, Jaakob, sinä mato, te Israelin miehet. Minä olen auttava sinua”, lausuu Jehova, niin, sinun Lunastajasi, Israelin Pyhä.

 

Jes. 43:1 Ja näin on nyt sanonut Jehova, sinun Luojasi, oi Jaakob, ja sinun Muodostajasi, oi Israel: ”Älä pelkää, sillä olen lunastanut sinut. Olen kutsunut sinut nimeltäsi. Sinä olet minun.

 

Jes. 43:5 Älä pelkää, sillä minä olen sinun kanssasi. Auringonnoususta minä tuon siemenesi, ja auringonlaskusta minä kerään sinut.

 

Jes. 44:2 Näin on sanonut Jehova, sinun Tekijäsi ja Muodostajasi, joka auttoi sinua jo kohdusta* asti: ’Älä pelkää, oi palvelijani Jaakob, ja sinä Jesurun, jonka olen valinnut.

 

Jer. 46:27 Ja sinä, älä pelkää, oi palvelijani Jaakob, äläkä kauhistu, oi Israel. Sillä katso, minä pelastan sinut kaukaa ja sinun jälkeläisesi heidän vankeutensa maasta. Ja Jaakob on palaava ja oleva rauhassa ja huolettomana kenenkään aiheuttamatta vapisemista.

@ Yhteydenotto | Anonymiteetti | © Copyrights