AAtieto.info

Tekijänoikeudet

 

Tekijänoikeudet tällä sivustolla julkaistaviin AA-kirjallisuuden sitaatteihin, mikäli toisin ei mainita, omistaa AA:n Maailmanpalvelu (AAWS Inc.) tai aa:laisen kuukausijulkaisun kustantaja The AA Grapevine, Inc. Alcoholics Anonymous ("Iso Kirja") -teoksen ensimmäinen ja ja toinen painos (edition) ovat Yhdysvalloissa vapaasti julkaistavaa (public domain) materiaalia eli niillä ei ole voimassa olevia tekijänoikeuksia.

 

Suomessa suomenkieliset edellä mainitun kirjallisuuden tekijänoikeudet omistaa Suomen AA-Kustannus ry. AAtieto.info -sivustolla on muutamissa tapauksissa korjattu kirjallisuuden sitaateissa olevia käännösvirheitä.

 

Sivustolla on käytetty myös Anonyymien Alkoholistien Palveluvastuuston hyväksymää materiaalia., kuten Anonymiteetin varjelemiseksi -tiedote.

 

Clarence S(nyder) on yksi ohjelman tulkinnan lähde. Kirjallisen luvan suomentaa ja käyttää tekstejä sivustolla ovat antaneet Dick B. ja Bill Wigmore.

 

AAtieto.info -sivusto kunnioittaa tekijänoikeuksia ja muutoinkin voimassa olevaa lainsäädäntöä. Mikäli katsotte oikeuksianne loukatun, voitte lähettää sähköpostia asian korjaamiseksi.

@ Yhteydenotto | Anonymiteetti | © Copyrights