AAtieto.info

Olemme varmoja, että Jumala tahtoo meidän olevan onnellisia, iloisia ja vapaita. Emme voi yhtyä siihen käsitykseen, että tämä elämä on murheen laakso, vaikka se monille meistä sitä kerran oli. Meille on selvää, että aiheutimme itse oman kurjuutemme. Ei Jumala sitä tehnyt. (Alcoholics Anonymous 4. painos, s. 133)

 

Esra 6:22: . . . sillä Herra oli ilahduttanut heitä. . .

 

Neh. 8:10: . . . Älkää siis olko murheissanne, sillä ilo Herrassa on teidän väkevyytenne.

 

Neh. 12:43 Tuona päivänä uhrattiin suuria uhreja, ja kaikki iloitsivat, sillä Jumala oli antanut heille suuren ilon. Myös naiset ja lapset iloitsivat, ja ilonpito kuului Jerusalemista kauas.

 

Ps. 5:12 Mutta iloitkoot kaikki, jotka sinuun turvaavat, ja riemuitkoot ikuisesti, sillä sinä suojelet heitä. Iloitkoot sinussa ne, jotka rakastavat sinun nimeäsi.

 

Ps. 32:11 Iloitkaa ja riemuitkaa Herrassa, vanhurskaat, kohottakaa riemuhuuto, kaikki oikeamieliset!

 

Jes. 29:19 Nöyrät saavat yhä uutta iloa Herrassa, ja ihmisistä köyhimmätkin riemuitsevat Israe lin Pyhästä.

 

Jes. 35:10 Näin palaavat Herran lunastamat: he tulevat Siioniin riemuhuudoin, päänsä päällä iankaikkinen ilo. Riemu ja ilo saavuttavat heidät, mutta murhe ja huokaus pakenevat.

 

Jer. 15:16    Sinun sanasi löytyivät, ja minä söin ne. Sanasi olivat minulle riemu ja sydämeni ilo, sillä minut on otettu sinun nimiisi, Herra, sotajoukkojen Jumala.

 

Hab. 3:18 Mutta minä riemuitsen Herrassa, iloitsen pelastukseni Jumalassa.

 

Room. 5:11: Emmekä ole ainoastaan sovitettuja, vaan me jopa kerskaamme Jumalasta Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta, jonka kautta olemme nyt saaneet sovituksen.

@ Yhteydenotto | Anonymiteetti | © Copyrights