AAtieto.info

Olemme varmoja, että Jumala tahtoo meidän olevan onnellisia, iloisia ja vapaita. Emme voi yhtyä siihen käsitykseen, että tämä elämä on murheen laakso, vaikka se monille meistä sitä kerran oli. Meille on selvää, että aiheutimme itse oman kurjuutemme. Ei Jumala sitä tehnyt. (Alcoholics Anonymous 4. painos, s. 133)

 

Esra 6:22: . . . sillä Jehova pani heidät iloitsemaan, . . .

 

Neh. 8:10: . . . älkääkä olko pahoillanne, sillä Jehovan ilo on teidän linnoituksenne.

 

Neh. 12:43 Ja he uhrasivat sinä päivänä suuria teurasuhreja ja iloitsivat, sillä tosi Jumala itse sai heidät iloitsemaan suurella ilolla. Ja myös naiset ja lapset iloitsivat, niin että Jerusalemin ilo voitiin kuulla kauas.

 

Ps. 5:11 Mutta kaikki, jotka turvautuvat sinuun, iloitsevat; ajan hämärään asti he huutavat ilosta. Ja sinä estät pääsyn heidän luokseen, ja nimeäsi rakastavat riemuitsevat sinussa.

 

Ps. 32:11 loitkaa Jehovassa ja riemuitkaa, te vanhurskaat, ja huutakaa ilosta, kaikki te sydämeltänne rehdit.

 

Jes. 29:19 Ja sävyisien ilo Jehovasta on lisääntyvä, ja ihmiskunnan köyhätkin riemuitsevat Israelin Pyhästä,

 

Jes. 35:10 Ja ne, jotka ovat Jehovan lunastamia, palaavat ja totisesti tulevat Siioniin ilohuudoin, ja ajan hämärään asti kestävä ilo on heidän päänsä päällä. Riemun ja ilon he saavuttavat, ja murhe ja huokailu on pakeneva.

 

Jer. 15:16 Sinun sanasi löytyivät, ja minä ryhdyin syömään niitä; ja sinun sanastasi tulee minulle riemu+ ja sydämeni ilo, sillä sinun nimiisi minut on otettu, oi Jehova, armeijoiden Jumala.

 

Hab. 3:18 kuitenkin minä puolestani tahdon riemuita Jehovassa, tahdon iloita pelastukseni Jumalassa.

 

Room. 5:11: Eikä siinä kaikki, vaan me myös riemuitsemme Jumalassa Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta, jonka kautta olemme nyt saaneet sovituksen.

@ Yhteydenotto | Anonymiteetti | © Copyrights